Xtremsport – Sør-Afrika: Fallskjerm – paraglider – speedriding – havkajakk

Linja Xtremsport – Sør-Afrika er for deg som søker de helt spesielle, ja ekstreme utfordringene, i omgivelser som vil ta pusten fra de fleste.

Klasserommet er den høye himmelen, de ville fjellene, det uendelige havet og de sterkeste havstraumene. Mens nordlyset danser og knitrer rundt deg, kjenner du at adrenalinet pumper. Sammen med venner blir du ett med alt. Arne, vår topp utdannete og svært erfarne instruktør og lærer, gleder seg til å bli kjent med deg og til at hans lidenskap også skal bli din.

Det kreves ingen forkunnskaper for å delta på ekstremsportlinja. Men du må være aktiv og motivert, og villig til å pushe grenser. Målet er at alle elevene på linja vil ta lisens i fallskjermhopping, paragliding og speedriding, jfr Luftsportsforbundets utdanningsplan.

I tillegg til å tilegne seg de nødvendige ferdighetene, bygger skoleåret opp mot den store reisen til Sør-Afrika i januar/februar. Her, på noen av verdens aller beste steder for paragliding, får du utfolde deg over kritthvite sandstrender. I horisonten ligger Mandelas Robben Island og ikke langt unna det karakteristiske Table Mountain!

I et eksotisk, moderne og sommerlig Afrika, får du opplevelser du aldri vil glemme. I tillegg til å fly får du sjansen til å hoppe verdens høyeste strikkhopp, se noen av Afrikas ville dyr på nært hold og leve drømmen på kilometerlange sandstrender.

Ansök till Xtremsport – Sør-Afrika: Fallskjerm – paraglider – speedriding – havkajakk, Folkehøgskolen Nord-Norge


 
×