Kosmetisk dermatologisk hudpleieutdanning med høgskolepoeng

Mange undervisningsinstitusjoner i Norge tilbyr kurs innen hudpleie og kosmetiske behandlinger. Senzie Akademiet er de eneste i Norden som tilbyr utdanning med studiepoeng i kosmetisk dermatologisk hudpleie – noe som er svært viktig når man etter hvert skal praktisere, og en stor fordel når man selv skal ut å skaffe kunder og skape tillit.

Vi vet at mange sykepleiere ønsker seg over til hudpleie og kosmetiske behandlinger og vi mener det er meget viktig med gode hudpleiekunnskaper i bunnen før man kan begynne med med dette. Vår kosmetisk dermatologiske hudpleieutdanning gir ikke raske løsninger, og det er essensielt - om du skal bli en dyktig kosmetisk dermatologisk sykepleier - at du har basiskunnskaper om hudpleie, hudanalyse, hudtilstander og hudsykdommer før du begir deg ut på kosmetiske behandlinger som laser, fillere og injeksjoner. Vi er sikre på at en kosmetisk dermatologisk utdanning hos oss vil gi deg flere muligheter i jobbmarkedet!

Kosmetisk dermatologisk sykepleier med 30 studiepoeng på 2 semestre

Studiet er delt inn i 2 semester. Det første semesteret består av dermatologi nettkurs (hvor du jobber hjemmefra), samt 35 samlingsdager på skolen. Her lærer du bl.a. generell hudpleie, kjemiske peelinger, hudhelse, salg/kundebehandling og mange praktiske ferdigheter.

Andre semester inneholder mer medisinske og kosmetiske behandlinger som avansert kjemisk peel, laser/IPL, filler, toxin og microneedling.

Moderne teknologi

Senzie sørger for at studentene får en omfattende kunnskap innenfor hud, dermatologi og kosmetiske behandlinger. Dette inkluderer både praktisk hudanalyse, og bruk av moderne teknologi. Bildet viser noen av våre sykepleiere som bruker den moderne analysemaskinen Visia. Den finner du i mange moderne klinikker og plastisk kirurgisentre i Norge.

Senzie Nettverk

Etter endte studier tilbyr vi våre uteksaminerte studenter å bli en del av Senzie Nettverk. Vi avholder samlinger hvor man får du en flott mulighet til å holde kontakt med tidligere studenter/venner, samt at dette er et fora for faglig påfyll og et sted man kan «sparre» med likesinnede og fagpersoner.

Kristin Waage, sykepleier på Sørlandet Sykehus i Kristiansand og en av våre tidligere studenter sier:
- Jeg begynte på videreutdannelse innenfor kosmetisk dermatologi da jeg alltid har vært opptatt av hud, kosthold og trening. Skolen har gitt meg ny inspirasjon og jeg har lært utrolig mye. Jeg har vært så heldig å få undervisning av dyktige hudleger og sykepleiere som har delt raust av sine kunnskaper.

Vi bruker meget anerkjente forelesere - på Kosmetisk dermatologi bruker vi leger og sykepleiere som jobber både i det offentlige og private helsevesen. Alle våre forelesere har lang erfaring innenfor kosmetiske behandlinger og er faglig oppdatert både på det som skjer i Norge og internasjonalt. Vi henter også inn forelesere fra utlandet som Dr. Kieren Bong som er spesialist i estetiske behandlinger.

Senzie Akademiet utarbeider sine studier i samarbeid med Høgskolen i Sørøst-Norge, og våre videreutdannelser er godkjent av Statens Lånekasse.

Ansök till Kosmetisk dermatologisk hudbehandling, SenZie Akademiet


 
×