Virkeliggjør drømmene med Friluftsliv Beginner. Brasil

Drømmer du om å sove under åpen himmel, alene, med nordlyset flammende og knitrende over deg? Drømmer du om å padle i kano over et stille vann eller i kajakk på åpent hav? Drømmer du om å klatre og rappellere ned en bratt fjellside – lett som bare det? Drømmer du om å surfe på de største bølgene i Atlanterhavet? Drømmer du om å kunne vandre trygt på isbreer eller kite i fart over en islagt innsjø?

I så fall, hvorfor la det bli med drømmene? På Friluftsliv Beginner. Brasil får du muligheten til alt dette, og mere til.

Amasonas

I tillegg til spennende aktiviteter hjemme, får du også innfridd drømmen om å oppleve regnskogene i Brasils Amasonas. Du får reise med elvebåt langs Amasonas bredder, gå i land, fotografere fugler og dyr, lære å overleve av det naturen gir og møte spennende mennesker i Brasils jungel.

På Folkehøgskolen Nord-Norge får du mulighet til å virkeliggjøre drømmene dine, samtidig som du får venner for livet. Denne linja er for alle. Vi begynner der du er og sammen ender vi med rå mestring!

Dett er linja for deg som ønsker å prøve ut friluftsaktiviteter sammen med flere som ikke har så mye erfaring.

Merk at endringer kan forekomme i detaljplanleggingen.

Ansök till Friluftsliv Beginner. Brasil, Folkehøgskolen Nord-Norge


 
×