negler1.jpg

Negleteknikere

Tone Lise Akademiet er et av Nordens eldste og ledende kompetanse senter for utdanning av neglteknikkere og negledesignere. Det er også vi som utvikler Norges eneste neglelakk; TL Design.

Tone Lise Akademiet tilbyr utdanning som negltekniker som er godkjent av Statens Lånekasse for Utdanning. Utdanningen er godkjent av NNDF (Norske Negl Designeres Forbund). Tone Lise Akademiet gir deg en komplett utdannelse slik at du er forberedt på yrkeslivet.

Her på Tone Lise Akademiet har vi lærere som jobber aktivt ute i markedet alle sammen, bl.a. forskjellige fotoshoot oppdrag , store magasiner som Det Nye, Makeup& Hår, Henne, TV:(Designerspirene, Top Model, Voice tv), kurs for Loreal, Den norske Opera mm.

Studiebeskrivelse

Vi er stolte av at vi nå har fått den høythengende godkjennelsen som fagskole. Det betyr at vi oppfyller kravene som landets utdanningsmyndigheter stiller til oss som utdanningsinstitusjon.
I denne katalogen finner du en oversikt over vår fagskoleutdanning. Skoleforløpet er delt inn i 20 moduler hvor du gjennomfører en modul per uke. Det er praktisk og teoretisk undervisning alle 20 ukene. Du får 8 timer undervisning hver dag og dette utgjør totalt 800 timer og er landets høyeste og mest omfattende neglteknikerutdanning. Dette gjør deg som elev i stand til å møte kunder/klienter på et profesjonelt nivå med faglig grunnlag som gjør deg i stand til å møte de fleste utfordringer med trygghet. Det vil være noe repetisjon i enkelte moduler dersom du har relevant utdanning fra før.

Fakta

Statens Lånekasse for utdanning Fagskolen ved Tone Lise Akademiet er godkjent av Statens Lånekasse for utdanning. Slik får du finansiering Ta kontakt med administrasjonen ved Tone Lise Akademiet dersom du trenger søknadspapierer til lånekassen.

Kostnader

Pris: 68.000,- ink. studiemateriell og eksamensgebyr.
Uniform kommer i tillegg kr. 250,- (du får en TL t-skjorte som du kan bruke i undervisningen). Produkter for kr. 6.950,-
Du finner mer informasjon om vilkårene som f.eks. rente, nedbetalingstid ol. på nettsidene til lånekassen.

negler2.jpg

Ansök till Fagskole for Negleteknikere, Tone Lise Akademiet


 
×