Om Søk utdanning

Søk Utdanning er en av Norges enkleste og mest treffsikre søkeportaler for kurs og utdanninger. Finn og sammenlign aktuelle ettergymnasiale utdanninger innen universitet/høykole, fagskole, folkehøyskole og yrkesutdanninger. Her finner du også interessante fritidskurs, studentrabatter, oppdaterte nyheter og utdanningsreportasjer.

I dag finnes det mange forskjellige kurs og utdanninger i Norge, og på Søk Utdanning kan du finne og sammenligne utdanningsalternativer samlet på ett sted. Du kan også registrere deg og de utdanningsområdene som er interessante, og motta matchmail med passende utdanninger og kurs.

Vi sørger selv for å synes der vi tror at mesteparten av vår målgruppe leter etter utdanninger og kurs. Deriblant søkemotorer og sosiale medier som Facebook med flere. Videre lenker en rekke skoler, kommuner og mediekanaler til Søk Utdanning. Vi har også et nært samarbeid med flere av Norges største mediekanaler. Søk Utdanning – eies og drives av CareerOn.

Bruk Søketjenesten på startsiden for å finne en utdanning eller kurs.

Vi vil ønske alle som leter etter kurs og utdanninger, samt alle utdanningsinstitusjoner, velkommen til Søk Utdanning!

Ansvar (Force Majeure)

CareerOn AS (nedenfor kalt selskapet) fraskriver seg ethvert ansvar for tap og skader som måtte oppstå som følge av at tjenesten forhindres eller vesentlig forvanskes av omstendigheter som selskapet ikke har mulighet til å råde over eller forutse, så som arbeidskonflikter, lynnedslag, brann, atmosfæriske forstyrrelser, påbud, myndighetstiltak, krig, streik eller liknende omstendigheter.